Lakás Klub 2020

2020. szeptember 26.

Látogatóként várjuk a Portfolio Online Lakás Klubon azokat, akik új, vagy használt lakás vásárlásán, vagy eladásán gondolkodnak, akik szeretnék tudni, hogy mire kell különösen odafigyelni a lakás vagy az ahhoz kapcsolódó hitel kiválasztásakor, vagy akik kíváncsiak arra, hogy mi várható az előttünk álló időszakban a hazai lakáspiacon.

Az online klubon megtudhatjuk, hogy a szakértők szerint milyen irányban változhatnak a lakásárak a koronavírus-járvány hatására, hogy mire kell felkészülni a jövő évtől szigorodó energetikai követelmények kapcsán, hogy megéri-e befektetési céllal lakást vásárolni, miközben kiemelten foglalkozunk a lakásvásárlást segítő állami támogatásokkal és a rozsdaövezetekben várható 5 százalékos lakásáfával is.

Látogass el a LAKÁS 2020 Kiállításra, de ne hagyd ki az online megrendezett Portfolio Lakás Klubot se! Az online klub Kiállítóinknak és Támogatóinknak köszönhetően díjmentes, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Jelentkezés gombra kattintva tudsz megtenni!


Bővebben »

Támogatóink