Portfolio Tőzsdeshow Péntek - Befektetési lehetőségek az ingatlanon túl

2021. szeptember 24.

Érdekli, hogy hol kamatoztassa befektetéseit? A Portfolio.hu befektetési szakértői beszélgetnek 2021 befektetési, megtakarítási lehetőségeiről péntek délután a Lakás kiállításon, várjuk a kedves érdeklődőket!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezését ide kattintva tudja leadni!

Portfolio Tőzsdeshow Szombat – Vagyonépítés, ingatlanbefektetés a tőzsde segítségével

2021. szeptember 25.

Hova tedd a megtakarításod 2021-ben? Hogyan védekezz az infláció ellen? Indexkövető alapok és REIT! – Ezekkel a kérdésekkel és témákkal foglalkozik majd a Portfolio szakértője, Bence Balázs a szombat délelőtti eseményen! Ne hagyja ki!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezését ide kattintva tudja leadni!

Lakás Klub 2021

2021. szeptember 25.

Látogatóként várjuk a Portfolio Lakás Klubon azokat, akik új, vagy használt lakás vásárlásán, vagy eladásán gondolkoznak, akik szeretnék tudni, hogy mire kell különösen odafigyelni a hitelválasztásnál, akiket érdekel, hogy mi a különbség egy lakás ára és a valós értéke között, valamint azokat is, akik kíváncsiak rá, hogy milyen kilátások elé néz most a lakáspiac és mit várnak a szakértők a következő években.

Jöjjön el a LAKÁS Kiállításra, és ne hagyja ki a helyszínen megrendezett Portfolio Lakás Klubot se! A klub Kiállítóinknak és Támogatóinknak köszönhetően díjmentesen látogatható, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Jelentkezés gombra kattintva tud megtenni!


Bővebben »

Támogatóink